🍷 Bàrbara Forés Rosat 2016 de Celler Bàrbara Forés🍷
 
RAÏM🍇
Garnatxa Negra, Syrah i Carinyena.
 
DENOMINACIÓ D'ORÍGEN
Terra Alta
 
NOTA DE TAST d'en David Perramón (Sommelier de Més De Vi)
 
"Un rosat amb un color intens, com els d'abans, amb unes sensacions inicials afruitades de mora vermella però que es transforma en un vi seriós i sec al final. Això el fa molt agradable i gens dolç ni pesat."
 
MARIDATGE de Raquel Riol (Maitrê de Més De Vi)
 
“Combina bé amb el nostre Tàrtar de salmó amb crema d'alvocat i verdures adobades.”
 
RESERVES
☎️  93 007 91 51

SUGGERÈNCIA DE LA SETMANA🐟🐟

  • Restaurante Més de Vi

🐟🐟 SUGGERÈNCIA DE LA SETMANA🐟🐟
Salmonetes Fregits amb maionesa de gengibre
 
La nostra suggeréncia de la setmana ve carregadeta de mar!
 
 
Com sempre, esperem amb la nostra extensa carta de vins🍾, veniu a gaudir una estona amb nosaltres.
 
RESERVES
📞93 007 91 51
 
Bon cap de setmana!
 
 
 
Mèdol Ancestral de Celler Nou Mes amb D.O. Tarragona / Vins del Baix Gaià.
 
RAÏM🍇
Cartoixà (Xarel·lo) - Brut Nature 100% fermentació directa i criat en suro.
 
NOTA DE CATA d'en David Perramón (Sommelier de Més De Vi)
 
És un cava sec, amb bombolla fina i que té notes de fruita blanca madura (pera) i mel, acompanyat per una bona acidesa que aporta una sensació refrescant. El Mèdol es un cava de mètode ancestral on el procés de fermentació es fa directament a l'ampolla.
 
http://www.9mes.cat
 
MARIDATGE de Raquel Riol (Maitrê de Més De Vi)
 
Marida molt bé amb el nostre plat de Shiitake amb ou poché i cremós de cèleri.
 
La frescor i l'acidés del cava contrasta be amb la cremositat de l'ou i la textura carnosa del Shiitake. Ressalta el matís anisat del cremós de cèleri.
 
RESERVES
 
☎️ 93 007 91 51
📧 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
🗓 http://bit.ly/reservasMésDeVi

© Los textos e imágenes pertenecen a Restaurante Més de Vi. Prohibida su reproducción total o parcial sin su consentimiento.

Hecho con por Nevacero