Carxofes-confitades-amb-emulsio-de-romesco---Facebook---1200x1200---Menu-Dissabtes.png

Hola!

Avui toca actualitzar el nostre bloc amb els nostres suggeriments de la setmana.

Cada setmana a Més de Vi, tenim noves tapes i platets.

És temporada de carxofes i cada dia podràs trobar dins els nostres suggeriments, diferents versions que realitza el nostre xef, Sergio Flores.

Curiosament, les carxofes és un dels pocs aliments junt amb els espàrrecs, que no tenen un maridatge de vins adequat.

Però mariden molt bé amb cervesa. Us deixem aquí alguns exemples d'aquestes setmanes:

Alcachofas confitadas con salsa romesco

Amb les nostres carns, heu pogut gaudir de la nostra galta de porc ibèric, tòfona negra i cremós de apionabo o el carpaccio de vaca vella, ruca i parmesà. Com sabeu, el nostre xef tracta les carns amb molta delicadesa i són un gaudiment per als nostres comensals.

I dins de la secció de peixos, hem tingut molta varietat de tàrtar. De reig, salmó, tonyina ... Com aquest de reig, ratlladura de llima i emulsió de pèsols o el bonítol en escabetx marcat a la planxa, patata fornera i crema agra.

Ha estat una setmana molt productiva i molt interessant. Us estarem esperant a Més de Vi amb els braços oberts, així gaudiu amb les nostres tapes i platets acompanyats d'un bon vi.

Pots visitar el nostre menú del día setmanal en aquest link: http://bit.ly/menusetmanalMdV

I pots fer la teva reserva a través de: http://bit.ly/reservasMésDeVi / 93 007 91 51

Us hi estem esperant!

Carrer de Marià Aguiló 123, 08005 Poblenou

Més de Vi, restaurant de platets i vins al Poblenou.

 

 
 
 
Mèdol Ancestral de Celler Nou Mes amb D.O. Tarragona / Vins del Baix Gaià.
 
RAÏM🍇
Cartoixà (Xarel·lo) - Brut Nature 100% fermentació directa i criat en suro.
 
NOTA DE CATA d'en David Perramón (Sommelier de Més De Vi)
 
És un cava sec, amb bombolla fina i que té notes de fruita blanca madura (pera) i mel, acompanyat per una bona acidesa que aporta una sensació refrescant. El Mèdol es un cava de mètode ancestral on el procés de fermentació es fa directament a l'ampolla.
 
http://www.9mes.cat
 
MARIDATGE de Raquel Riol (Maitrê de Més De Vi)
 
Marida molt bé amb el nostre plat de Shiitake amb ou poché i cremós de cèleri.
 
La frescor i l'acidés del cava contrasta be amb la cremositat de l'ou i la textura carnosa del Shiitake. Ressalta el matís anisat del cremós de cèleri.
 
RESERVES
 
☎️ 93 007 91 51
📧 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
🗓 http://bit.ly/reservasMésDeVi
 
 
🍷 Bàrbara Forés Rosat 2016 de Celler Bàrbara Forés🍷
 
RAÏM🍇
Garnatxa Negra, Syrah i Carinyena.
 
DENOMINACIÓ D'ORÍGEN
Terra Alta
 
NOTA DE TAST d'en David Perramón (Sommelier de Més De Vi)
 
"Un rosat amb un color intens, com els d'abans, amb unes sensacions inicials afruitades de mora vermella però que es transforma en un vi seriós i sec al final. Això el fa molt agradable i gens dolç ni pesat."
 
MARIDATGE de Raquel Riol (Maitrê de Més De Vi)
 
“Combina bé amb el nostre Tàrtar de salmó amb crema d'alvocat i verdures adobades.”
 
RESERVES
☎️  93 007 91 51

SUGGERÈNCIA DE LA SETMANA🐟🐟

  • Restaurante Més de Vi

🐟🐟 SUGGERÈNCIA DE LA SETMANA🐟🐟
Salmonetes Fregits amb maionesa de gengibre
 
La nostra suggeréncia de la setmana ve carregadeta de mar!
 
 
Com sempre, esperem amb la nostra extensa carta de vins🍾, veniu a gaudir una estona amb nosaltres.
 
RESERVES
📞93 007 91 51
 
Bon cap de setmana!

© Los textos e imágenes pertenecen a Restaurante Més de Vi. Prohibida su reproducción total o parcial sin su consentimiento.

Hecho con por Nevacero