El nostre vi a copes de la setmana es...

  • Restaurante Més de Vi
 
 
 
Mèdol Ancestral de Celler Nou Mes amb D.O. Tarragona / Vins del Baix Gaià.
 
RAÏM🍇
Cartoixà (Xarel·lo) - Brut Nature 100% fermentació directa i criat en suro.
 
NOTA DE CATA d'en David Perramón (Sommelier de Més De Vi)
 
És un cava sec, amb bombolla fina i que té notes de fruita blanca madura (pera) i mel, acompanyat per una bona acidesa que aporta una sensació refrescant. El Mèdol es un cava de mètode ancestral on el procés de fermentació es fa directament a l'ampolla.
 
http://www.9mes.cat
 
MARIDATGE de Raquel Riol (Maitrê de Més De Vi)
 
Marida molt bé amb el nostre plat de Shiitake amb ou poché i cremós de cèleri.
 
La frescor i l'acidés del cava contrasta be amb la cremositat de l'ou i la textura carnosa del Shiitake. Ressalta el matís anisat del cremós de cèleri.
 
RESERVES
 
☎️ 93 007 91 51
📧 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
🗓 http://bit.ly/reservasMésDeVi

© Los textos e imágenes pertenecen a Restaurante Més de Vi. Prohibida su reproducción total o parcial sin su consentimiento.

Hecho con por Nevacero