MENÚ DE MIGDIA

11,70€ IVA INCLÒS

De dilluns a divendres 13:00 a 16:00 h

Dissabte de 13:00 a 16:00h a 25€

Al Més de Vi apostem per una cuina de mercat, honesta i plena de gust. Preparem diàriament plats elaborats amb productes frescos.

Consulta el nostre Menú

Dilluns 21 d'Octubre del 2019

:::entrants:::

  • · Crema d'espinacs
    · Pasta amb pesto d'alfàbrega i formatge curat
    · Amanida amb cogombre, vinagreta d'anxoves i olives kalamata

:::principals:::

  • · Ous trencats amb sobrassada de Sagàs
    · Papillote de peix amb cuscús
  • Floquet ibèric amb patata panadera i herbes (supl. 1,90€)
  • Entrecot de vaca vella amb verdures de temporada (supl. 3,90€)

:::postres:::

  • Iogurt amb mel i anous, macedonia o Pomes rostides amb crumble de xocolata
Aigua, copa de vi o cervesa 25cl, pa, postres o cafè
Cervesa sense alcohol, refresc o extra de pa supl. 1 €

Dimarts 22 d'octubre del 2019

:::entrants::

  • · Crema de llenties
    · Pasta amb crema de formatge blau i nous
    · Amanida de taronja, fonoll i pipes

:::principals:::

  • · Canelons de carn amb el seu suc
    · Peix del dia escalfat amb cremós de tomàquet
  • Ventall ibèric a la planxa, patata panadera i herbes aromàtiques (Supl. 1,90€)
  • Entrecot de vaca vella verdures de temporada (Supl. 3,90€)

:::postres:::

  • Iogurt amb mel artesana i nous, macedònia de fruita natural o Flan de formatge
  • Aigua, copa de vi o cervesa 25cl, pa, postres o cafè. Cervesa sense alcohol, refresc o extra de pa supl. 1 €

Dimecres 23 d'octubre del 2019

:::entrants:::

  • · Sopa castellana
    · Pasta saltada amb bròquil, soia i avellanes
    · Amanida amb peix mantega i vinagreta de cítrics

:::principals:::

  • · Ossobuco amb cremòs de patata
    · Peix del día amb salsa catalana
  • Floquet ibèric amb patata panadera i herbes (supl. 1,90€)
  • Entrecot de vaca vella amb verdures de temporada (supl. 3,90€)

:::postres:::

  • Iogurt amb mel i anous, macedonia o Strudell de poma
Aigua, copa de vi o cervesa 25cl, pa, postres o cafè
Cervesa sense alcohol, refresc o extra de pa supl. 1 €

Dijous 24 d'octubre del 2019

:::entrants::

  • · Cigrons estofats
    · Pasta amb calamarsets a l'allet
    · Amanida amb xampinyons, beicon i llavors de mostassa

:::principals:::

  • · Arròs amb espàrrecs verds i bolets de temporada
    · Sonsos a l'andalusa
  • Ventall ibèric a la planxa, patata panadera i herbes aromàtiques (Supl. 1,90€)
  • Entrecot de vaca vella verdures de temporada (Supl. 3,90€)

:::postres:::

  • Iogurt amb mel artesana i anous, macedònia de fruita natural o Postre casolà
Aigua, copa de vi o cervesa 25cl, pa, postres o cafè
Cervesa sense alcohol, refresc o extra de pa supl. 1 €

Divendres 25 d'octubre del 2019

:::entrants::

  • · Crema de carbassó i porro amb crostons
    · Pasta a la napolitana
    · Amanida de quinoa i julivert fresc

:::principals:::

  • · Pollastre estofat a la provençal amb verduretes
    · Peix del dia amb pebrots escalivats
  • Ventall ibèric a la planxa, patata panadera i herbes aromàtiques (Supl. 1,90€)
  • Entrecot de vaca vella verdures de temporada (Supl. 3,90€)

:::postres:::

  • Iogurt amb mel artesana i anous, macedònia de fruita natural o Pa de pessic casolà
Aigua, copa de vi o cervesa 25cl, pa, postres o cafè
Cervesa sense alcohol, refresc o extra de pa supl. 1 €

Dissabte 26 d'octubre del 2019

::::entrants:::

  • · Crema de carabassa i gingebre
    · Coca de sardines amb albergínia rostida i romesco
    · Carpaccio de vieires a la sal amb suc thai, ceba vermella i coriandre

 :::principals:::

  • · Salmó amb mantega d'herbes i verdures de temporada
    · Magret d'ànec amb figues i ruca
  • Entrecot de vaca vella amb ximixurri de tomàquet sec i cremós d'api nap

 :::postres:::

  • · Crema catalana amb carquinyolis
  • Pinya impregnada amb rom i escuma de coco
  • Cremòs de xocolata al 70%, gíngebre i cruixent de cacao
Aigua, copa de vi o cervesa 25cl, pa, postres o cafè
Cervesa sense alcohol, refresc o extra de pa supl. 1 €

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no cambia la configuració del seu navegador, vosté n'accepta el seu ús. Saber-ne més

Accepto

POLÍTICA DE COOKIES

Una cookie és un fitxer que es descarrega a l’ordinador / Smartphone / tablet de l’usuari a l’accedir a determinades pàgines web per emmagatzemar i recuperar informació sobre la navegació que s’efectua desde el mateix equip.
www.restaurantemesdevi.es/ca utilitza cookies per al seu funcionament intern i per a millorar l’experiència de navegació de l’usuari
Per a conèixer més informació sobre les cookies consulti el següent enllac
www.restaurantemesdevi.es utilitza tres tipus de cookies:
Cookies tècniques: Són estrictament necesàries per al funcionament del lloc web i s’utilitzen fonamentalment per emmagatzemar les dades de sessió de l’usuari.
Cookies analítiques: només s’utilitzen amb fins estadístics, de forma que es pugui analitzar el comportament de l’usuari de forma anónima.
Cookies socials: Són utilitzades per les xarxes socials com Facebook o Twitter a l’integrar els seus widgets com son els botons “M’agrada”.

DESACTIVACIÓ DE COOKIES

L’usuari podrá, en qualsevol moment, escollir quines cookies vol que funcionin en el lloc web mitjançant:
La configuración del navegador, per exemple:
Altres eines de tercers, disponibles online, que permeten als usuaris detectar les cookies a cada lloc web que visita i gestionar la seva desactivació (per exemple, Ghostery:

ACTUALITZACIONS I CANVIS EN LA POLÍTICA DE COOKIES RESTAURANT MÉS DE VI

RESTAURANT MÉS DE VI pot modificar aquesta política de cookies en funció d'exigències legislatives, reglamentàries, o amb la finalitat d'adaptar aquesta política a les instruccions dictades per l'Agència Espanyola de Protecció de Dades. Per això, s'aconsella als usuaris que la visitin periòdicament. Quan es produeixin canvis significatius en aquesta política de cookies, es comunicaran als usuaris bé mitjançant el web o mitjançant correu electrònic als usuaris registrats.

© Los textos e imágenes pertenecen a Restaurante Més de Vi. Prohibida su reproducción total o parcial sin su consentimiento.

Hecho con por Nevacero