Hola!
Avui toca actualitzar el nostre bloc amb els nostres suggeriments de la setmana.
Cada setmana a Més de Vi, tenim noves tapes i platets.
És temporada de carxofes i cada dia podràs trobar dins els nostres suggeriments, diferents versions que realitza el nostre xef, Sergio Flores.
Curiosament, les carxofes és un dels pocs aliments junt amb els espàrrecs, que no tenen un maridatge de vins adequat.
Però mariden molt bé amb cervesa. Us deixem aquí alguns exemples d'aquestes setmanes:


Amb les nostres carns, heu pogut gaudir de la nostra galta de porc ibèric, tòfona negra i cremós de apionabo o el carpaccio de vaca vella, ruca i parmesà. Com sabeu, el nostre xef tracta les carns amb molta delicadesa i són un gaudiment per als nostres comensals.


I dins de la secció de peixos, hem tingut molta varietat de tàrtar. De reig, salmó, tonyina ... Com aquest de reig, ratlladura de llima i emulsió de pèsols o el bonítol en escabetx marcat a la planxa, patata fornera i crema agra.


Ha estat una setmana molt productiva i molt interessant. Us estarem esperant a Més de Vi amb els braços oberts, així gaudiu amb les nostres tapes i platets acompanyats d'un bon vi.
Pots visitar el nostre menú del día setmanal en aquest link: http://bit.ly/menusetmanalMdV
I pots fer la teva reserva a través de: http://bit.ly/reservasMésDeVi / 93 007 91 51
Us hi estem esperant!
Carrer de Marià Aguiló 123, 08005 Poblenou
Més de Vi, restaurant de platets i vins al Poblenou.