Equip de Més de Vi
Gerent i propietaria de Mesdevi.
Vaig arrivar a Barcelona l'any 2007 enamorada de la Costa Brava.
Titulada amb un Master en Gestió d’Esdeveniments en INSA i un Postgrau de Gestió de Restauració a ESHOB que afegiria a la meva ferma proposta per a professionalitzar-me dins del sector i tenir el meu propi negoci ..
El meu interès en el món del vi em porta a estudiar un curs de Gestió i Tècnica del Vi a Hoffman on coneixo a David Perramón. Les sinergies tenen els nostres camins que es creuen professionalment el 2016 amb el restaurant Mesdevi.
“L’experiència, l’empatia amb el client i la capacitat de superació son valors clau per treballar en termes d’excel·lència al dia. La satisfacció dels nostres clients és la millor recompensa, sense ells no pot ser possible"
L’objectiu, junt al meu equip, es continuar creixent amb professionalitat i il·lusió.
Soci i sommelier a Mesdevi
Sumiller titulat a l'escola d'hosteleria CETT l'any 2009, obre la seva pròpia botiga de vins al barri de Poblenou, DVI.
“Concebo Mesdevi com un espai gastronòmic on es ve a disfrutar de plats sabrosos, especials, en la millor companyia i amb una bona selecció de vins”
Responsable de la selecció de vins a Mes de Vi, dirigeix tasts temàtics i coordina al costat de Raquel la programació de sopars maridatge molt especials, on es col·labora amb grans cellers cada temporada.
El seu objectiu es seguir donant a conèixer els vins que faràn gaudir als nostres clientes.
© Los textos e imágenes pertenecen a Restaurante Més de Vi. Prohibida su reproducción total o parcial sin su consentimiento.