Carta Més de Vi Restaurant

Un restaurant per a gaudir de tapes i cuina casolana de temporada a Poblenou


Cadascun dels nostres plats va acompanyat d'un identificatiu*

Per motius de seguretat alimentària, possibles al·lèrgies i traçabilitat, en el nostre local no es poden consumir aliments provinents de l'exterior.
Tenim a la disposició dels clients la nostra carta de postres, a més d'espelmes de cortesia per a aniversaris i celebracions.

C: Apte per a celíacs  V: Vegetarians  

* Si tens algun tipus d'alèrgia, consulta amb el personal de sala

Xarcuteria i salaons per a obrir boca

Seleccionem personalment productes de la millor qualitat. Un assortiment d'embotits artesans catalans de Sagàs amb morcilla de León, a més de pernil ibèric de Guijuelo. Anxoves i seitons en vinagre ens porten a la taula el sabor de la mar Cantàbrica. Els formatges artesanals tampoc falten per l'aperitiu, perfectes per a gaudir amb una cervesa ben freda. Recomanem acompanyar-ho amb el nostre pa de massa mare amb tomàquet.


  • Anxoves del Cantàbric - 4 unitats - C
    9,90 €
  • Seitons del Cantàbric - 4 unitats - C
    8,80 €
  • Pernil Ibèric de Guijuelo - 80 gr. - C
    13,50 €
  • Formatge d'ovella llet crua “El Cerrato” amb la seva confitura de poma i espècies - 70 gr. - V/C
    9,60 €
  • Assortit formatges artesans - 100/200 gr - V/C
    10,70€/ 19,90€
  • Embotits artesans: Sobrassada, fuet i bull blanc de Sagás i botifarra negra fumada de León - 90 gr -
    11,95 €

Platerets per a compartir

Els nostres entrants estan pensats per a tota mena de comensals, amb racions clàssiques casolanes com les patates braves i les croquetes d'espinacs o morcilla. La cuina de producte és present al foie de Villamartín de Campos, la sardina curada i l'autèntic ‘torrezno’ de Sòria. Les opcions vegetarianes variades també inclouen amanides saboroses de proximitat, porros confitats amb romesco o xips cruixents de kale. A la carta de vins trobaràs el maridatge ideal.


  • Porros confitats , salsa romesco i cruixent de sàlvia - V
    9,90
  • Xips de col kale i “ajoblanco” - V
    7,70 €
  • Amanida de fulles de mostassa, remolatxa encurtida, crema de burrata catalana i cruixent d'avellana - V/C
    12,95 €
  • Sardina curada i fumada, cremós de samfaina i brots frescos - C
    12,90 €
  • Carpaccio de peix espasa ,emulsió de piparras i pebre rosa - C
    13,10€
  • Patates Braves amb el seu allioli d’all rostit i salsa vermella - V
    6,50 €
  • Croquetes d'espinacs a la catalana i crema d'ametlles - V - 4 unitats
    9,90 €
  • Croquetes de botifarra negra de Villada - 4 unitats
    9,90 €
  • Torrezno de Soria, patata amanida i “chimichurri” d'avellanes de Reus - C
    12,95€
  • Foie de Villamartin de Campos a la sal i confitura d'albergínia i regalèssia
    15,90€

Per a continuar

La tercera part de la nostra oferta funciona com a plat principal, o per a continuar compartint si es vol tastar més varietat. Peixos com el bacallà -en versió mar i muntanya, amb bolets, cremós de patata i cruixent de papada ibèrica- o el turbot. Apostem per guisats de cua de toro o galta, estofats sense pressa i amb amor. Tampoc falten la pasta fresca, el llom baix de vedella i el xai, tot de ramaderies nacionals i acompanyat de verdures de temporada.


  • Carpaccio de peus de porc de Sagás amb vinagreta de festucs - C
    13,40 €
  • Botifarra negra de Sagás amb calamarsets saltats - C
    14,50€
  • Nyoquis de carabassa rostida, formatge de llet crua i oli tofonat - V
    14,30 €
  • Bacallà confitat amb bolets, cremós de patata i cruixent de papada ibèrica - C
    14,95 €
  • Galta de porc de Sagàs marinada i rostida a baixa temperatura amb trinxat la Cerdanya - C
    13,80€
  • Galta de porc de Sagàs marinada i rostida a baixa temperatura amb trinxat la Cerdanya - C
    13,80 €
  • Llom baix de vedella, herbes fresques i pastanagues rostides al pebre - C
    15,40€
  • Timbal de cua de bou, puré rústic de patata i pebrots de piquillo confitats - C
    14,90 €
  • Llom baix de vedella marinat amb “chimichurri” i alberginia C
    12,90 €
  • Terrina de xai de llet amb cremós de sopes d'all castellanes
    15,70 €

Un mos dolç

La part preferida dels qui sempre tenen un foradet per a les postres. Fem un volt a la clàssica torrija, amb rom cremat i crema de romaní, al pa amb xocolata i sal o a la mel i mató, amb pol·len i flors comestibles. No falta la fruita, en forma de pinya infusionada amb crema de coco, ni els gelats de diferents gustos.


  • Pa amb xocolata i sal de tota la vida - V
    7,00 €
  • Torrada de Sta. Teresa al rom cremat i crema de romaní - V
    5,90 €
  • Mató , mel de muntanya de Girona , pol·len i flor de temporada - V/C
    5,90 €
  • Pinya infusionada amb menta fresca, crema de coco i el seu cruixent - V/C
    7,00€
  • Barattolinos de Sandro Dessi - consultar sabors - V/C
    6,00€

:::El pa:::


Pa artesà de massa mare

  • Amb oli
    2,30 €
  • Amb tomàquet
    2,50 €
  • Normal
    2,80 €
  • Sin gluten
    2,90 €

Fora de carta

La nostra oferta és estacional, el que ens permet oferir noves propostes cada dia, desenvolupar la creativitat i innovar constantment la nostra oferta. Plats vegetals originals, carn de caça, llegums o peix i marisc de llotja són els seus protagonistes. Pregunta per ells al personal de sala i deixa't sorprendre.


:::Tots els díes noves propostes:::

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no cambia la configuració del seu navegador, vosté n'accepta el seu ús. Saber-ne més

Accepto

POLÍTICA DE COOKIES

Una cookie és un fitxer que es descarrega a l’ordinador / Smartphone / tablet de l’usuari a l’accedir a determinades pàgines web per emmagatzemar i recuperar informació sobre la navegació que s’efectua desde el mateix equip.
www.restaurantemesdevi.es/ca utilitza cookies per al seu funcionament intern i per a millorar l’experiència de navegació de l’usuari
Per a conèixer més informació sobre les cookies consulti el següent enllac
www.restaurantemesdevi.es utilitza tres tipus de cookies:
Cookies tècniques: Són estrictament necesàries per al funcionament del lloc web i s’utilitzen fonamentalment per emmagatzemar les dades de sessió de l’usuari.
Cookies analítiques: només s’utilitzen amb fins estadístics, de forma que es pugui analitzar el comportament de l’usuari de forma anónima.
Cookies socials: Són utilitzades per les xarxes socials com Facebook o Twitter a l’integrar els seus widgets com son els botons “M’agrada”.

DESACTIVACIÓ DE COOKIES

L’usuari podrá, en qualsevol moment, escollir quines cookies vol que funcionin en el lloc web mitjançant:
La configuración del navegador, per exemple:
Altres eines de tercers, disponibles online, que permeten als usuaris detectar les cookies a cada lloc web que visita i gestionar la seva desactivació (per exemple, Ghostery:

ACTUALITZACIONS I CANVIS EN LA POLÍTICA DE COOKIES RESTAURANT MÉS DE VI

RESTAURANT MÉS DE VI pot modificar aquesta política de cookies en funció d'exigències legislatives, reglamentàries, o amb la finalitat d'adaptar aquesta política a les instruccions dictades per l'Agència Espanyola de Protecció de Dades. Per això, s'aconsella als usuaris que la visitin periòdicament. Quan es produeixin canvis significatius en aquesta política de cookies, es comunicaran als usuaris bé mitjançant el web o mitjançant correu electrònic als usuaris registrats.

© Los textos e imágenes pertenecen a Restaurante Més de Vi. Prohibida su reproducción total o parcial sin su consentimiento.

Hecho por Nevacero©